Västhagen IP
9 maj 2015
12:00

Referat: Kubikenborgs IF - Spöland Vännäs IF

Det blev ytterligare en bortaförlust för våra grabbar när vi gästade Sundsvall för match mot Kubikenborgs IF på lördagen. 4-0 blev segersiffrorna för hemmalaget efter samma siffror i halvtid. Här kan man verkligen ta fram den gamla klyschan om att "Vi var kvar i bussen då matchen startade". Hemmalaget rivstartade verkligen och hade 2-0 redan efter 7 minuter. Vi var verkligen inte med i inledningen av matchen. Sedan fortsatte "Kuben" att trumma på. trean och fyran kom i mitten av första halvleken. I pausen pratade vi om att vi faktiskt måste börja ta lite ansvar, och verkligen jobba tillsammans. 2:a halvlek är helt klart till vår fördel. Där tar vi faktiskt jobbet, och skapar en del chanser. Samtidigt som vi stänger igen för deras snabba anfall. Vi är närmare både 1 och 2 mål, men det ville sig inte riktigt. Sedan får vi också en olycklig knäskada på Filip Bränström-Nyström i slutet av första. Vi hoppas inte att den är långvarig, men det såg otäckt ut. Joel Stenlund och Erik Jakobsson försöker i alla fall lyfta laget på ett förtjänstfullt sätt. Nu blickar vi vidare mot nästa match och ser till att vi är på banan direkt då domaren blåser igån densamma.